Головна
Каталог
image/svg+xml 0
Корзина
image/svg+xml 0
Обране
Більше

Виномер 0-25

Виномер 0-25
В наявності Код: 3GF3
11 грн.
9 грн.

Доставка

Самовивіз з магазину
Україна, Чернівецька область, м.Чернівці, вул.Калинівська 13
Безкоштовно
Доставка на адресу
Нова Пошта, УкрПошта
від 95 грн.
Самовивіз з відділення
Нова Пошта, УкрПошта
від 35 грн.
  • Оплата

Опис

Виномер-цукромер - зручний прилад для вимірювання вмісту цукру у брагу, вині, коньяку та інших алкогольних напоях, а також для вимірювання фортеці будь спиртовмісної рідини (не тільки вина, браги та коньяку). Даний прилад ДУЖЕ спрощує приготування браги і вина в домашніх умовах, так як з ним ви можете легко визначить кінець бродіння (за залишковим змістом цукру в суслі).

Переваги цього винара-цукромера:

    - Швидке вимірювання вмісту цукру у вині, коньяку і т. д., а також фортеці цих напоїв.
- Не містить ртуті або інших токсичних металів, повністю екологічний.
    - Дуже легкий, комплектується спеціальним футляром, який захищає від механічних впливів.
    - Дуже корисний при виробництві алкоголю будинку, так як дозволяє контролювати процес бродіння БУДЬ-ЯКОГО сировини.
- Дуже простий у застосуванні. Для визначення просто опустіть прилад у вимірювану рідину.
- Виномер-цукромер - відмінний і потрібний подарунок будь-якому самогонникові і виноробу!

Виномер (сахаромер) використовується для контролю процесу бродіння.
Призначений для вимірювання об ємної частини спирту в бразі, вині, а також частки цукру в розчині. З його допомогою можна точно відслідковувати процес приготування вина або браги.

Вимірювання: Цукор від 0 до 25%. Спирт від 0 до 12%. Вимірювання проводити за температури розчину 20 градусі